fbpx

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

La Lifeline, credem că trăim într-o lume a oamenilor care se ajută reciproc înainte de toate, chiar și într-un cadru legal/financiar, dar se ajută! Înțelegem grija părinților puși poate pentru prima oară în situația de a alege pentru copilul lor, și nu a alege de îmbrăcat, dormit etc., lucruri pe care le pot schimba sau îmbunătăți pe parcurs dacă greșesc, aici este o alegere care în caz extrem este pe viață și pe moarte.

De aceea, vă stăm la dispoziție pentru consiliere gratuită și pentru suport 24h/ 7. Iată cele mai frecvente întrebări care ne-au fost adresate de-a lungul anilor. Dacă încă există un aspect asupra căruia dorești lămuriri suplimentare sau detalii în plus, te invităm să ne contactezi.

Toate băncile au acreditarea internațională AABB?

Lifeline este lider pentru că și-a dorit acest lucru și are resursele necesare, dar acreditările la acest nivel nu reprezintă o obligativitate, din păcate. Deci nu toate băncile dețin acest standard de excelență. Chiar încurajăm și alte companii din domeniul celulelor stem să se implice mai mult și ne bucurăm pentru fiecare realizare obținută în acest sens. Acreditarea AABB înseamnă – pe scurt – respectarea a peste 500 de itemi pentru încadrarea produselor de terapie celulară la standardul de aur și presupune înnoirea acreditării la fiecare 2 ani, timp în care există un audit continuu. Puteți verifica pe site-ul oficial www.aabb.org și veți afla că în România există doar două instituții care dețin un astfel de standard și undeva la 76 în toată lumea.

Care ar fi ajutorul financiar în caz de transplant?

Lifeline menține o Politică de Responsabilitate Socială față de Clienți și prin această politică, Lifeline se angajează să: pregătească și să execute Eliberarea și Transportul Produselor de Terapie Celulară fără niciun cost din partea Clienților și să ofere suport financiar în valoare de 25.000 € pentru Utilizarea Medicală de către Copil.

Ce înseamnă transplant autolog?

Transplant autolog înseamnă transplant cu celule proprii, iar transplant alogen înseamnă transplant cu celule stem de la un donator compatibil înrudit sau neînrudit.

Ce tehnică de procesare folosiți pentru izolarea celulelor stem?

SEPARAREA celulelor stem se face prin tehnologie SEPAX (partener oficial al NetCord-FACT, aprobat de FDA – America), metoda automată de separare, înlăturându-se plasma și celulele roșii, păstrând doar celulele albe (leucocitele). În plasma extrasă din sângele ombilical vor fi depozitate probele în tancurile de criogenare. Această metodă oferă o calitate superioară grefei de transplant. În plus, se diminuează considerabil riscul de repingere a grefei GvHD de către organism în caz de transplant alogen. Sepax este singurul sistem complet automat disponibil pentru izolarea celulelor stem din sângele cordonului ombilical, folosit de peste 70% din băncile private de celule stem, care se poate lăuda cu folosirea cu succes în transplanturi a peste 3.000 mostre.

Cât de performantă este tehnologia pe care o utilizați?

Laboratorul Lifeline este acreditat CYS EN ISO 15189:2012 pentru fiecare analiză de sânge efectuată (Nu doar pentru anumite seturi/pachete de analize) și este auditat extern de mai multe ori pe an de către UKNEQAS (Marea Britanie) și LabQuality (Finlanda).

ATENȚIE!
Un rezultat rapid al analizelor nu înseamnă și o testare completă!

Ce se întâmplă dacă proba prelevată prezintă un număr prea mic de celule stem pentru stocare?

În acest caz, proba nu va fi stocată și vi se restituie suma achitată la semnarea contractului. Veți fi scutit de orice plată.

Stocați sânge integral?

Acreditarea AABB deținută de Lifeline impune separarea celulară: se separă celulele stem de celulele roșii și de plasmă și se stochează doar celulele stem viabile pentru a pune la dispoziția clienților produse de terapie celulară la standarde de aur. Vezi diferențele mai jos:

PRODUSE DE TERAPIE CELULARĂ:

  • Separarea la nivel celular presupune stocarea doar a celulelor care compun viitoarea grefă de transplant.
  • Produsul de terapie celulară separat la nivel celular presupune folosirea a sub 5 ml DMSO. În plus, presupune disponibilitatea imediată a probei = celulele sunt deja izolate și pregătite pentru transplant.
  • Lifeline stochează grefe pregătite deja pentru orice terapii și nu doar strict pentru bolile de sânge.
  • Această limitare poate fi depășită prin procedura de multiplicare celulară (protocolul deja validat indică posibilitatea multiplicării celulare de până la 20 de ori), dar numai dacă se stochează celule stem separate la nivel celular.
  • Lifeline își respectă clienții în mod egal și le oferă tuturor același produs celular de excepție. Lifeline separă fiecare produs, stocând doar celulele stem viabile! Facem separare celulară încă de la început pentru fiecare client pentru că fiecare plătește serviciul ales și nu este etic să salvezi costuri și să faci separare doar celor care vor avea nevoie de produs pentru că toți au plătit la fel – și cei care au nevoie de transplant, și aceia care încă nu au avut nevoie.
  • Acreditarea AABB este garanția că produsul nostru de terapie celulară va fi acceptat de către orice centru de transplant de pe orice continent.

SÂNGE INTEGRAL:

  • Proba recoltată la naștere conține celule roșii care se sparg la criogenare și decriogenare, rezultând toxine ce afectează grefa pentru transplant.
  • Stocarea integrală înseamnă o cantitate de sânge mai mare ce urmează a fi criogenată, ceea ce va necesita mai multă substanță de criogenare DMSO ( între 15-20 ml, depășind cu mult limita maximă admisă). DMSO în cantități de peste 5 ml este foarte toxică.
  • Proba stocată INTEGRAL va putea fi folosită STRICT pentru bolile de sânge, astfel fiind acoperită o gamă restrânsă de boli.
  • Cantitatea integrală înseamnă limitarea la un număr de kg pentru pacient.
  • Stocarea sângelui integral se face atunci când banca vrea să reducă costurile: reducerea volumului este o procedură foarte costisitoare. Dacă separarea se face după decriogenare, costurile sunt oricum mai mici, pentru 1-2 probe câte sunt solicitate pentru transplanturi, față de procesarea fiecărei probe.
  • Centrele renumite de transplant, care impun reguli stricte (privind procesarea probelor) băncilor de celule stem prin AABB nu acceptă transplantarea probelor stocate cu sânge integral!
  • Proba recoltată la naștere conține celule roșii care se sparg la criogenare și decriogenare, rezultând toxine ce afectează grefa pentru transplant.

Stocați și țesut de cordon ombilical?

Recoltăm țesut ombilical, dar stocăm 2 tipuri de celule izolate: MEZENCHIMALE ȘI ENDOTELIALE.

Lifeline este prima bancă de țesut din lume care oferă două produse distincte de terapie celulară într-un singur serviciu: CELULE ENDOTELIALE (cu aplicații terapeutice în boli cardiovasculare și cerebrovasculare) în același pachet cu CELULE MEZENCHIMALE, IZOLATE (nu țesut tăiat sau mărunțit) și stocate în recipient bi-compartimentat, păstrate în cea mai pură formă a lor, pregătite deja pentru transplant.

Ce înseamnă Certificatul de Stocare?

Certificatul de Stocare este dovada că plătiți un produs care există și este stocat conform standardului de aur acreditat AABB. Acesta cuprinde toate datele cerute de centrul de transplant, numărul de celule stem, cantitatea de crioprezervant, rezultatele testelor și culturilor microbiologice efectuate pe sângele matern, cât și pe celulele stem, acreditările și standardizările de laborator.

În ce țară se face stocarea celulelor?

Lifeline asigură stocarea într-o țară cu LEGISLAȚIE PROPRIE în materie de stocare a celulelor stem, având banca în Cipru. Avantajul constă în faptul că legislația din Cipru este adoptată conform directivelor UE și a legii englezești. Ex: timpul de scoatere a probei din bancă este mult mai scurt decât în România, unde este necesară hotărâre judecătorească.

Timp de eliberare a probei: 24-48 h în Cipru vs. Cât durează obținerea hotărârii în instanță?

Calitatea serviciilor oferite este demonstrată prin experiența și inovațiile Lifeline:

  • Consiliu științific format din cercetători de renume mondial în medicina regenerativă, oncologie și genetică aplicată
  • Peste 15 ani în stocarea celulelor stem
  • 23 ani de cercetare în biotehnologie (centru în Anglia)
  • Premiu Cyprus Innovation Award câștigat în 2010 pentru metoda unică (brevetată în SUA) de izolare a celulelor din țesut
  • ISO 15189:2007 pentru fiecare analiză efectuată
  • Lifeline este membru instituțional AABB (cel mai important standard de calitate care permite efectuarea transplantului la orice centru de transplant de pe orice continent)
  • În ce condiții și care este termenul de eliberare a probelor la cerere?
  • Documentele necesare eliberării probei sunt:
  • Cerere din partea medicului transplantolog
  • Cerere oficială din partea centrului de transplant
  • Contractul dintre bancă și client
  • Certificatul de stocare a probei
  • Ca și etape:
  • Verificarea de către Directorul Medical al băncii a cererii primite de la centrul de transplant
  • Banca semnează cu centrul de transplant un act oficial privind condițiile transportului
  • Eliberarea probei în cel mai scurt timp, conform cererii centrului de transplant
  • Transportarea probei către centrul de transplant (ATENȚIE! Costul transportului este întotdeauna inclus în devizul final al transplantului, deoarece nu banca se ocupă de el, ci centrul de transplant, deci nu veți plăti vreun leu către Lifeline pentru acest serviciu)

Cine suportă costurile de transport până la clinica de transplant în eventualitatea unei cereri de eliberare?

Eliberarea și transportul probei, la orice centru de transplant din lume, indiferent de utilizator, este suportat de către Lifeline și stipulat în contract.

Atenție, acest serviciu este gratuit și separat de ajutorul financiar în caz de transplant. 

Verificați întotdeauna dacă atât eliberarea cât și transportul sunt asigurate de către bancă, dacă acest lucru este stipulat și în contract și dacă transportul probei este asigurat oriunde în lume și pentru alți utilizatori decât copilul.

De câte ori se poate folosi proba?

Deoarece Lifeline stochează toate cele 3 tipuri de celule stem separat, și fiecare tip de celulă stem este considerată probă, fiecare tip de celulă stem stocată poate fi utilizată minim 1 dată.

Celulele stem hematopoietice și cele mezenchimale sunt stocate în recipient bi-compartimentat, de formă 20 cu 80 la sută, și astfel aveți 2 șanse de a le folosi, la ambele tipuri de celule stem, iar cele endoteliale, într-un compartiment separat. Astfel, în funcție de necesitate, pachetul LifeCord+3 oferă acces la toate cele 3 tipuri de celule stem, într-un total de 5 utilizări. 

Întotdeauna, medicul transplantolog este singurul care va decide dacă vrea să folosească 1 recipient sau pe amândouă pentru a se asigura de succesul transplantului.

Câți clienți aveți în România?

Deținem 80% din piața din Cipru și circa 10% din piața din România. Ca specific clienți, 1 din 9 părinți care alege Lifeline este cadru medical.

Ce testări sunt incluse în prețul pe care îl plătesc?

Lifeline testează atât sângele matern, cât și sângele ombilical și chiar suntem printre puținii care testăm în amănunt, deoarece acreditarea AABB nu permite stocarea de probe contaminate.

Sângele matern este testat pentru: Hep B și C, HIV, CMV, Htlv I și II, Sifilis și suplimentar, dar nu contracost, facem în Germania testarea PCR pentru Hep B și C, HIV. Acest tip de testare detectează cu acuratețe dacă există un rezultat pozitiv care ar putea influența sângele copilului. Dacă avem rezultat pozitiv, testăm și sângele copilului (aici se face diferența între Lifeline și alte companii, care dacă obțin un rezultat pozitiv al mamei refuză din start proba copilului, deși riscurile de transmitere sunt de doar 10%, iar noi avem stocate cu succes produse de terapie celulară curate de la copii ai căror mame au infecții de tip Hep. sau chiar HIV, dar la copii aceste infecții nu s-au transmis!).

  • PCR sânge maternal
  • Analize sânge maternal
  • Examinările serologice pentru boli infecțioase
  • Testul grupei sanguine
  • 4 culturi microbiologice pe sânge ombilical
  • 2 culturi microbiologice pe cordon ombilical

Testăm sângele omblico-placentar pentru diverse bacterii: teste aerobe și anaerobe, grupă și Rh copil.

De aceea, în aproximativ 45 de zile de la momentul nașterii veți primi acasă rezultatele însoțite de certificatele de stocare: 1 pentru celulele din sângele ombilical și 2 pentru celulele din țesutul ombilical. Sau, după caz, se poate emite un singur certificat în funcție de ce se stochează în urma analizelor.

Cum se fac criogenarea și stocarea pentru o depozitare în siguranță a probelor?

În primul rând, serviciul de stocare este inclus în costul comunicat fiecărui client, indiferent de planul tarifar ales și include o perioadă de 20 de ani, cu posibilitatea de prelungire după intrarea în posesie a copilului ca titular de contract.

În al doilea rând, ceea ce se stochează cu Lifeline sunt produse de terapie celulară deja pregătite pentru transplant, și nu probe. Diferența dintre probă și grefă este că prima trebuie supusă testărilor înainte de a fi folosită în transplant, în timp ce grefa presupune că deja a fost testată și pregătită de a fi soluția potrivită în caz de transplant.

Condiții de păstrare pe termen nelimitat cu Lifeline (întrucât celulele stem sunt produse biologice fără termen de expirare):

  • probele biologice recoltate ajung în laboratorul Lifeline, unde sunt supuse procedurilor de SEPARARE, EXTRAGERE ȘI PROCESARE CELULARĂ în vederea obținerii celulelor stem viabile. O dată numărate și testate, acestea vor fi stocate în tancurile de stocare de generație 3, în recipiente bi-compatimentate (20% + 80%);
  • se stochează în vapori de azot, la -196 grade Celsius;
  • după adăugarea crioprotectantului, produsul este introdus într-un congelator cu flux gradual; este esențial să fie congelat gradual, asigurându-se astfel o maximă supraviețuire a celulelor.  Atunci când atinge temperatura dorită, este rapid transferat de către un laborant desemnat în poziția permanentă din tancul de stocare;
  • temperaturile sunt în permanență monitorizate și înregistrate la fiecare minut, iar dispozitivele de înregistrare a temperaturii sunt conectate la o alarmă la distanță care va semnaliza în eventualitatea improbabilă că temperatura va crește peste -175 grade Celsius. Conform reglementărilor internaționale, sângele din cordonul ombilical trebuie stocat la temperaturi de sub -150ºC.

Nu este oare mai eficient să donez celulele stem recoltate la naștere către o bancă publică?

Fiecare persoană este liberă să acționeze după cum consideră că este mai potrivit, în acord cu principiile, valorile și propriile convingeri. Dacă doriți să stocați celule stem cu scopul de a le dona și a face o faptă bună pentru altcineva, supunându-vă riscului de a nu le folosi în scop propriu, este admirabil. Pe de altă parte, dacă vreți să le stocați în eventualitatea de a vă pune copilul la adăpost în caz de nevoie, este vorba despre un alt statut. Oricare ar fi dorința dvs, doar pentru o informare corectă, vă prezentăm mai jos, sintetizat, în oglindă, condițiile oferite de o bancă de stat versus cele dintr-o instituție privată.

BANCĂ PRIVATĂ DE CELULE STEM:

  • Recoltarea se face la naștere, printr-o procedură simplă și noninvazivă și se stochează avându-vă titular de contract pe minimum 20 de ani.
  • Din Certificatul De Stocare aflați dacă stocarea a reușit, precum și ce număr total de celule există. Acesta este și o dovadă că plătiți pentru un serviciu care chiar există și un produs de terapie celulară cae vă aparține.
  • Disponibilitate imediată a grefei – este doar a dvs și se eliberează rapid la cererea dvs și cu recomandarea scrisă a medicului transplantolog.
  • Eliberarea nu necesită costuri suplimentare. Cu Lifeline se stochează produsul finit de terapie celulară, gata pregătit pentru transplant, fără costuri suplimentare.

BANCĂ PUBLICĂ DE CELULE STEM:

  • Nu există în Ro* (există Registrul Donatorilor Publici, cu o bază de date de 25.000 de donatori care au fost testați și în caz de nevoie și-au exprimat acordul de a dona. Nu există stocare!)
  • Există riscul ca proba prelevată să nu se stocheze* (Fiind vorba de un Registru Public, dacă doriți să le donați, dar deja există un număr suficient de donatori cu același tipar ADN, atunci proba biologică va fi distrusă și o veți pierde.)
  • Dacă se stochează, puteți avea surpriza că dacă aveți nevoie de ea, să nu o puteți utiliza pentru că a fost deja donată altcuiva. Odată donat, produsul biologic este proprietatea băncii publice.
  • Costuri mari de eliberare a grefei – banca publică își susține cheltuielile din eliberarea de grefe compatibile. Un astfel de produs ajunge să vă coste între 15.000 și 50.000 euro doar eliberarea, fără a include costurile terapiei și ale transplantului.

În câte recipiente se stochează?

Lifeline stochează produsele de terapie celulară în 5 recipiente de stocare. Stocarea se realizează în recipiente individuale pentru fiecare din cele 3 tipuri de celule, în vapori de azot lichid. Conform standardelor, depozitarea pe termen lung se face în recipient dublu compartimentat, de forma 20%+80%. Cu Lifeline, nimic nu se aruncă, separarea se face la nivel celular și stocarea este în plasma proprie, fără aditivi, iar cantitatea de DMSO (substanța folosită pentru criogenare) respectă nivelul maxim de sub 5 ml pentru a nu distruge/contamina/intoxica produsul de terapie celulară.

Ce se întâmplă dacă nu am celule stem recoltate la naștere și totuși am nevoie de transplant?

Centrul de transplant va efectua o căutare printre rudele compatibile. Când fie nu există donator compatibil, fie acesta nu se califică din punct de vedere medical pentru donare, Centrul de transplant apelează la baza de date internațională a donatorilor de măduvă osoasă și la băncile publice de sânge. După găsirea unui donator sau a unei probe compatibile, centrul donator va percepe o taxă centrului de transplant fie pentru găsirea unui donator de măduvă osoasă (aprox. 20.000$), fie pentru eliberarea unei grefe (costuri cuprinse între 15.000-50.000$). Centrul de transplant va include această taxă în onorariile pe care vi le va percepe pentru tratament. Deci, pacientul nu va plăti niciodată direct, dar indirect, pacientul sau guvernul sau asigurările medicale vor achita costul.

În concluzie, în lipsa unei probe/grefe disponibile, recoltate de la propriul copil, costurile pentru un transplant/tratament cresc cu până la 50.000$.

Cum se face transportul probei recoltate din sala de naștere către laborator?

Recoltarea și transportul probei biologice recoltate cu Lifeline se face cu ajutorul Life-Kit-ului – cel mai inovator kit de recoltare, unic în România și brevetat în SUA pentru unicitate.

LIFE-KIT INOVATOR – FABRICAT DIN OȚEL MEDICINAL INOXIDABIL:

  • Life-Kit inovator – Pereți dubli pentru protecție fizică sporită și rezistență la șocuri în timpul transportului
  • Life-Kit inovator – Menține temperatura constantă în interior până la 72 h indiferent de condițiile climaterice din exterior
  • Life-Kit inovator – Asigură crioprezervarea unui număr mai mare de celule viabile.
  • Life-Kit inovator – O probă transportată la o temperatură constantă, fără modificări bruște, cuprinsă între 4 și 26 de grade, asigură viabilitatea celulară

KIT AL CELORLALTE COMPANII – POLISTIREN EXTRUDAT:

  • Fără protecție
  • Nu există garantarea temperaturii scăzute și constante
  • Nu există asigurare
  • Materialul de fabricare a kitului nu respectă nici una dintre condițiile protejării și menținerii viabilității celulare

Care este diferența dintre celulele stem recoltate la naștere și cele care se recoltează din măduva osoasă?

CELULELE STEM RECOLTATE LA NAȘTERE:

  • Aparțin familiei
  • Se accesează fără costuri suplimentare odată achitate
  • Pot fi utilizate pentru transplant chiar și în cazul unei compatibilități de doar 50%
  • Pot fi utilizate pentru salvarea și a altor membri din familie
  • Sunt disponibile imediat și sunt stocate pe perioade îndelungate
  • Se utilizează și în medicina regenerativă
  • Sunt 100% compatibile cu copilul de la care s-au recoltat
  • Procedura de recoltare este simplă și nedureroasă
  • Posibilitatea de a folosi propriile celule stem pentru a trata anumite boli pentru care în prezent nu există opțiuni terapeutice (transplant autolog)

CELULE STEM MATURE:

  • Aparțin donatorului, deci există risc crescut de incompatibilitate și respingere a grefei
  • Băncile publice sau Registrul Donatorilor aplică taxe între 15.000 și 50.000 de euro/probă eliberată
  • Utilizarea în transplant impune o compatibilitate de 100%
  • Doar 1 din 3 pacienți găsesc donatori compatibili
  • Procedurile de căutare a unei probe compatibile și cumpărarea ei poate întârzia salvarea vieții
  • Se utilizează doar în anumite terapii standard
  • Nu există garanția compatibilității
  • Recoltarea e complexă și dureroasă
  • Celulele sunt mature, îmbătrânite, iar aria de aplicare terapeutică este mult restrânsă

Asigură-te că ai verificat banca de celule stem înainte să îi încredințezi proba copilului tău.
În ziua transplantului contează doar grefa de calitate.
Lifeline, standard de aur în stocarea de celule stem!

Doresc stocarea în Germania, sigur sunt mai ușor primite la transplant.

Nu țara de stocare a produsului de terapie celurară îl califică drept acceptat sau respins de către centrele de transplant, ci mai degrabă calitatea produsului în sine:

  • produs separat la nivel celular, și nu sânge sau țesut integral!
  • viabilitatea celulară
  • condițiile de stocare la temperatura optimă
  • stocarea în cantitatea minimă de DMSO (până în 5 ml)
  • compatibilitatea cu pacientul
  • aplicabilitatea în terapia bolii de care suferă pacientul
  • respectarea de către produsul de terapie celulară a standardelor internaționale impuse de centrele de transplant (acreditarea AABB garantează acest lucru pentru Lifeline)

Vreau ca banca de stocare pe care o aleg să fie în România, să le am aproape.

Este opțiunea fiecărui client și fiecare decide care sunt criteriile pe baza cărora ia – poate – una dintre cele mai importante decizii din viața copilului său – fără opțiunea de corectare.  Dar este important de știut că – dincolo de acreditările internaționale care le lipsesc băncilor cu stocare în România din cauza faptului că stochează produse biologice de calitate îndoielnică, fără a separa la nivel celular, deci fără a vă oferi un produs finit de transplant, ci doar materie primă – eliberarea probei la nevoie se va supune legislației în vigoare de la momentul solicitării.

Legislația din România presupune momentan ca eliberearea probei biologice să fie însoțită de un ordin judecătoresc care ar putea dura oricât între câteva ore și câteva luni.

Cipru, țara în care Lifeline are banca de celule stem, are propria legislație cu privire la acest aspect, aliniată la normele UE, iar produsul de terapie celulară poate fi eliberat între 24 și 48 de ore, conform cererii scrise a repezentanților centrului de transplant.

Toate băncile de celule stem oferă aceleași servicii și fac aceleași teste.

Oricât de mult ne-am dori să fie așa, diferența între băncile de pe piață o faceți dvs, în momentul în care vă informați corect și obiectiv.

1. O bancă ce are acreditare internațională AABB, adică deține standard de aur în stocarea de celule stem, respectă reguli pe care celelalte (acreditate ANT sau JACIE sau doar GMP) nu le respectă: separarea celulară a produselor de terapie celulară, respectarea condițiilor optime de stocare prin limitarea DMSO, acoperirea unor arii terapeutice mai largi datorită gamei de produse pe care vi le pune la dispoziție (3 tipuri diferite de celule stem înseamnă 3 tipuri de produse de terapie, deci de 3 ori mai multe șanse la viață pentru copilul dvs.)

2. Tocmai datorită acestui standard de aur, băncile care dețin acreditarea sunt obligate să facă teste complexe suplimentare înainte de stocare pentru a-și asuma conform acreditării ceea ce stochează: grefa pregătită pentru transplant, și nu materia primă, așa cum stochează băncile cu acreditări naționale sau regionale neconforme cu cerințele centrelor de transplant.

3. În România există doar două companii care s-au aliniat acestui standard de aur în stocarea de celule stem și dețin acreditarea internațională AABB. Felicitări pentru alegere! Una dintre ele este Lifeline.

Toate băncile de celule stem oferă aceleași servicii, am o ofertă mai ieftină!

Cu siguranță răspunsul la întrebarea Cine va proteja mai bine viața copilului meu? nu suportă negocierea prețului acestei protecții, cum nu despre costuri discutăm atunci când luăm decizii care impactează viața micuțului nenăscut încă.

Este suficient să știți că Lifeline are în spate peste 25 de ani de cercetare în domeniul medicinei regenerative și al terapiilor celulare, iar banca de stocare este pentru noi o concluzie logică a acestor zeci de ani de cercetări.

Consiliul nostru științific numără somități în domenii ca genetica, oncologia, transplantologia, ginecologia și ne mândrim a fi una dintre singurele două bănci de celule stem din România  acreditate internațional conform standardului de aur în stocare.

Pentru că pe locul secund stă de fiecare dată prețul, vă invităm să discutăm pachetele noastre de servicii și planurile tarifare aferente. Pentru că Lifeline respectă fiecare client și ne dorim să oferim acces la medicina viitorului pentru cât mai multe persoane, vă prezentăm și varianta de plată în rate, cu stocare inclusă pe 20 de ani sau 25 de ani. Cu siguranță, vom găsi împreună planul care să vă avantajeze dacă vă doriți cu adevărat o șansă în plus la viață pentru copilul dvs.

Cine este reprezentantul legal al Lifeline în România?

Entitatea juridică ce se ocupă de orice problemă ar putea apărea pe durata celor +20 de ani de contract, înainte ca aceasta să fie trimisă spre soluționare sediului central din Cipru, entitate înregistrată juridic, economic, cu sediu stabil, cu persoană de contact, număr de telefon disponibil 24h/7, adresă de e-mail validă, persoană care să înțeleagă și să vorbească fluent limba română este Lifeline Services, care reprezintă banca CBB Lifeline Biotech Ltd. pe teritoriul României, avându-l ca reprezentant legal pe Dl. George Spyrou. Între cele 2 companii există un contract de cooperare, iar Dl. Spyrou este împuternicit direct să ia anumite decizii în numele băncii. Toate datele de contact le regăsiți în contractul de prestări servicii.

TRIMITE-NE O ÎNTREBARE!



    Specificați sursa*

    Doresc să primesc informații despre Pachetele Lifeline de recoltare, procesare și stocare celule stem, telefonic sau prin email.
    DaNu


    Ghiduri Lifeline
    L
    Contactează-ne!
    message
    whatsapp
    phone
    email

    Notificare Cookie-uri Lifeline

    Politica de confidențialitate | Lifeline - Banca ta de celule stem

    Lifeline folosește cookie-uri necesare pentru funcționarea optimă a website-ului, pentru analizarea comportamentului utilizatorului și pentru îmbunătățirea experienței online. Mai multe despre tipurile de cookie-uri pe care le folosim puteți citi la rubrica Politica de confidențialitate.